ارکتایپ حکیم چیست

آرکتایپ برند حکیم: هوش، خرد و کنجکاوی!

زمان خواندن این مطلب 16 دقیقه

خرد، دانش، حقیقت، هوش و کنجکاوی. اگر این چهار کلمه را برای توصیف برند خود مناسب می دانید، آرکتایپ برند حکیم برای کسب و کار شما مناسب است.

اینجا همه چیز حول محور دانش و حقیقت می چرخد. آرکتایپ حکیم مستحکم بر این باور است که با جمع آوری اطلاعات، شفافیت و اشتراک گذاری حقایق معتبر می توان جهان را به مکانی بهتر تبدیل کرد. برای برندهایی با آرکتایپ خردمند، معمول است که به دنبال افزایش سطح آگاهی باشند و از عدم قطعیت، اطلاعات نادرست، اظهارات گمراه کننده و ساده لوحی در دیگران و خود اجتناب کنند.

اگر برای شما کهن الگوی خردمند جالب است یا احساس می کنید نیاز به مشخص کردن کهن الگوی برند برای کسب و کار خود هستید، در این مقاله به بررسی کامل این آرکتایپ می پردازیم.

آرکتایپ برند حکیم چیست؟

آرکتایپ برند خردمند - دانا

شخص حکیمی را در نظر بگیرید. او نه تنها به شناخت و درک جهان هستی میل دارد، بلکه به دنبال اشتراک گذاری آن با سایرین است. مانند آرکتایپ حاکم، برند حکیم نیز به دنبال رهبری است اما به جای کنترل و سیطره، کهن الگوی حکیم در جستجوی معنای حقیقی جهان از طریق اشتراک گذاری دانش می باشد.

کهن الگوی حکیم، از آنجایی که به دنبال هوشمندانه تر کردن زندگی است، شخصیت برند بسیار مناسبی برای شرکت های فناوری محور مانند نرم افزار، سخت افزار، دانشگاه ها، موزه ها، پایگاه های خبری و … می باشد. نوع مارکتینگی که باید برای شخصیت برند The Sage در نظر بگیرید، می بایست با وقار و نخبه محور باشد.

برند حکیم معمولا متخصص در حوزه خود در نظر گرفته می شود. برند هایی با این شخصیت مصرف کنندگان را ابتدا آگاه می کنند و سپس پیشنهادات خود را ارائه می دهند.

شرکت هایی که خود را با استفاده از شخصیت خردمند معرفی می کنند، نیازی به تبلیغات پیچیده و پر رنگ و لعاب ندارند. همچنین برای طرح و رنگ غالب خود از رنگ های خنثی مانند خاکستری، سرمه ای یا سفید تمایل دارند. البته اشتباه برداشت نشود، برندهای حکیم هرگز تبلیغات خود را بر مبنای بی تفاوتی نمی گذارند بلکه در عوض، شخصیت خردمند بر آموزش، اطلاعات و گاهی اوقات انحصار تمرکز می کند.

ویژگی های برند حکیم

اگر بخواهیم نگاهی به اصلی ترین ویژگی های آرکتایپ برند خردمند بیاندازیم، موارد زیر پر رنگ تر از بقیه هستند:

  • میل به کشف حقیقت
  • با وقار
  • کنجکاو و میل به اکتشاف
  • احترام به دانش و اشتراک گذاری آن
  • باهوش
  • آموزش دادن و یادگیری
  • ارزش برای کیفیت

رنگ های کهن الگو حکیم

اگر بخواهیم به چند رنگ شاخص که معمولا برای شخصیت برند خردمند مورد استفاده قرار می گیرند بپردازیم، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • رنگ خاکستری

RGB (202,198,197)

#CAC6C5

  • رنگ کله غازی

RGB (29,92,82)

#1D5C52

  • سرمه ای

RGB (251,174,63)

#FBAE3F

  • رنگ شتری

RGB (150,115,77)

#96734D

برند های مطرح با آرکتایپ حکیم

  1. گوگل

برند بین المللی و چند شاخه گوگل که در ابتدا صرفا به موتور جستجوی هوشمند محدود بود، بهترین مثال برای شناخت شخصیت برند حکیم است. میل به شناخت جهان، دسته بندی و شفافیت عرضه اطلاعات، دسترسی آزاد همگان به آن و آزادی عمل سبب شده گوگل به عنوان برندی هوشمند و حکیم معرفی شود.

آرکتایپ برند گوگل
آرکتایپ برند TED
  1. TED

اگر اهل فناوری نباشید و به جای آن، فیلمباز باشید، احتمالا با شنیدن نام تد به یاد فیلم سینمایی خرسی به نام تد افتاده اید اما تد و بخصوص تد تاکس، همایش ها و سخنرانی هایی از روشنفکران و متفکران در هر قشری را ارائه می دهد. این پلتفرم نوآوران و متفکران بزرگ در هر زمینه ای را گرد هم می آورد و شعار TED Talks “ایده هایی با ارزش گسترش” است که کاملا بیانگر این کهن الگوست.

  1. CNN

سی ان ان که احتمالا همگی با آن آشنایی داریم، پایگاه خبری چندملیتی است که بر انتشار حقایق و واقعیات تاکید دارد. شعار سی ان ان، “قابل اعتماد ترین نام در اخبار” است که با توجه به شواهد، این نام آنچنان هم به اشتباه روی این خبرگزاری گذاشته نشده است.

آرکتایپ برند CNN
آرکتایپ آ او دی
  1. آئودی

به دلیل اینکه صرفا فکر نکنید اگر خبرگزاری یا محلی برای انتشار علم نباشید برای انتخاب آرکتایپ حکیم شانسی ندارید، آئودی بهترین مثال است. هوش بالایی که تبلیغات این برند دارند به همراه نوآوری هایی که اکثرا توسط این برند در بین خودروسازان اعمال می شود، آئودی را به زمره برند هایی با شخصیت خردمند می آورد.

  1. نیویورک تایمز

شاید بتوان نام معتبرترین روزنامه دنیا را به نیویورک تایمز نسبت داد. این برند قدیمی با شعار “ما حقیقت را می گوییم و به مردم کمک می کنیم تا دنیا را درک کنند”، به ارائه حقایق به روز در سراسر جهان به مردم می پردازد.

آرکتایپ برند new york times
آرکتایپ برند BBC
  1. BBC (بی بی سی)

ملت ها باید به زبان صلح با هم صحبت کنند. این شعار مربوط به مثال دیگری از پایگاه های خبری با آرکتایپ Sage، بی بی سی است. این پایگاه خبری با داشتن خبرنگارانی در بیش از 170 کشور جهان، یکی از بزرگترین برند ها با شخصیت برند حکیم می باشد.

سطوح استفاده از آرکی تایپ خردمند

هر کدام از 12 کهن الگو و آرکتایپ، دارای سطوحی هستند که سطح آخر از همه بالغ تر و توسعه یافته تر می باشد:

  1. سطح اول: استفاده از متخصصان و ارائه توضیحات در جستجوی حقیقت
  2. سطح دوم: تفکر انتقادی به همراه تجزیه و تحلیل
  3. سطح سوم: دانش زمینه ای و متخصص متبحر در زمینه خود

شخصیت برند شما کدام است؟ 12 کهن الگوی یونگ

اشتباهات رایج آرکتایپ برند

اگر برند شما به حقیقت، تحقیق، کشف واقعیت و همچنین به اشتراک فناوری های به روز علاقه مند است، آرکی تایپ حکیم برازنده شماست. اما اگر در این مورد دو به شک هستید، پاسخ به تست آرکتایپ برند می تواند راهگشای کار شما در مسیر رشد و پیشرفت کسب و کار باشد:

5/5 - (1 امتیاز)

فهرست مطالب

وایرال چیست؟

وایرال شدن شاید رویایی ترین واژه در اصطلاحات برای اکثر دیجیتال مارکتر ها باشد و راه رسیدن به آن نیز بسیار سخت است. در این مقاله به بررسی چیستی محتوای وایرال و نحوه وایرال شدن می پردازیم.

ادامه مطلب »

وایرال چیست؟

وایرال شدن شاید رویایی ترین واژه در اصطلاحات برای اکثر دیجیتال مارکتر ها باشد و راه رسیدن به آن نیز بسیار سخت است. در این مقاله به بررسی چیستی محتوای وایرال و نحوه وایرال شدن می پردازیم.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *