راهکار های افزایش ترافیک طبیعی سایت

زمان خواندن این مطلب 16 دقیقه

خلاصه نوشته

همه ما در زندگی واقعی از کلمه ترافیک متنفریم اما در فضاری مجازی اینگونه نیست و هدف به حداکثر رساندن و بالا بردن ترافیک سایت است. امروزه همه کسب و کار هایی که به وسیله وبسایت و یا فروشگاه های اینترنتی تجارت می کنند و هم چنین صاحبان سایت ها به دنبال افزایش بازدید سایت خود به منظور رشد فروش و یا توسعه سایت هستند. هر چه ترافیک سایت به طور طبیعی بالا رود، احتمال خرید و ثبت درخواست و در نتیجه سود و درآمد حاصل از آن افزایش خواهد یافت. در این مقاله به طور کامل توضیح خواهیم داد که با چه روش هایی می توان ترافیک طبیعی سایت را بالا برد و نیز چه روش هایی در این زمینه نا مناسب هستند.

 

1- بک لینک و لینک های خوب و بد

بک لینک ها جزء اصول اصلی سئو محسوب می شوند. برای گرفتن نتیجه خوب از سئو و افزایش ترافیک سایت، باید تمام بک لینک های خود را آنالیز کرده و ارزش آن ها را با یکدیگر مقایسه کنید. سپس باید سعی کنید بیشتر از همان نوع به دست بیاورید.

بک لینک خوب شامل ویژگی های زیر است:

الف) از یک وبسایت متناسب با کسب و کار شما باشد.

ب) از یک وبسایت معتبر باشد.

ج) مرتبط با مقاله باشد.

*** به مطالب دیگر سایت خود نیز لینک بدهید زیرا این کار موجب افزایش زمان حضور کاربران در سایت شما می شود.

یک بک لینک بد نیز ویژگی هایی بر عکس ویژگی های بک لینک خوب را دارد. هم چنین برای جلوگیری از تاثیر لینک های مخرب بر سایت خود می توانید از Disavow tools گوگل استفاده کرده و لیست لینک های بد را آپلود کنید تا گوگل آن ها را از سیستم امتیاز دهی خود خارج کند.

2- نوشتن مطلب درباره ی سوالات و مشکلات کاربران

اگر شما هم صاحب یک کسب و کار اینترنتی هستید، حتما با سوالات زیادی از طرف کاربرانتان مواجهید. حتی اگر وبسایتی که دارید مبتنی بر محتواست باز هم کاربرانتان سوالاتی را از شما می پرسند که نیاز به پاسخ صریح دارند. پیشنهاد ما به شما این است که به جای این که پاسخ آن ها را به وسیله ایمیل بدهید، در مورد آن ها مطالبی تهیه کرده و در وبسایت خود قرار دهید. هم چنین می توانید از پرسش و پاسخ در پایان پست های خود نیز استفاده کنید. این یکی از بهترین تکنیک های سئو برای افزایش ترافیک طبیعی سایت است.

3- کلمات کلیدی

هرگاه تصمیم به نوشتن پستی برای وبسایت خود کردید، محبوب ترین کلمات کلیدی در آن زمینه را چک کنید . انتخاب کلمات کلیدی مناسب شانس بسیار زیادی جهت ظاهر شدن در صفحه نتایج موتورهای جست و جو هنگام سرچ مشتریان به همراه خواهد داشت. کلمات کلیدی ای را انتخاب کنید که اولاً قابلیت جستجوی بالایی داشته باشد، دوماً مرتبط با سایت و کسب و کار شما باشد. ضمنا خیلی بر روی تعداد جست و جوی کلمات پافشاری نکنید، زیرا در بسیاری از مواقع کلمات کلیدی بلند تر با ارزش تر هستند.

4-  تولید محتوا ی با کیفیت

حتما این جمله معروف را شنیده اید که محتوا پادشاه است. این جمله کاملا حقیقت دارد، اما در مقابل آن محتوای بی کیفیت نه تنها پادشاه نیست؛ بلکه می تواند کاربر را از سایت شما زده کند؛ به طوری که خواندن مطلب شما را نیمه کاره رها کرده و به سایت دیگری مراجعه کند. در این مورد باید از رقبای خود نیز آگاه باشید و سعی کنید محتوایی تولید کنید که بسیار بهتر از رقبا باشد. صرفا برای این که چیزی بنویسید و سایت خود را آپدیت کنید دست به تولید محتوا نزنید.

هم چنین به یاد داشته باشید که محتوای با کیفیت برای خواننده تولید کنید نه برای موتور های جست و جو. زیرا زمانی که محتوای شما کیفیت خوبی داشته باشد باعث وفاداری خوانندگان به وب سایتتان خواهد شد.

5-  افزایش ترافیک از طریق شبکه های اجتماعی و به اشتراک گذاشتن مطالب

شما می توانید به کمک اشتراک گذاری مطالب سایت خود در وبلاگ شخصی و هم چنین شبکه های اجتماعی مانند: اینستاگرام ، تلگرام ، توییتر ، لینکدین ، فیس بوک و … ترافیک طبیعی سایت خود را افزایش دهید. برای کسب و کار و یا سایت خود شبکه های اجتماعی ایجاد کنید. این اقدامات موجب می شود که نام و آدرس سایت خود را بیشتر در فضای اینترنت تبلیغ کنید و ترافیک سایت خود را به صورت طبیعی افزایش دهید.

هم چنین باید دکمه های اشتراک گذاری را به سایت خود اضافه کنید تا کاربران بتوانند به راحتی مطالب شما را به اشتراک بگذارند. به این نکته هم باید توجه داشته باشید که محتوایی تولید کنید که ارزش به اشتراک گذاری را داشته باشد.

در مورد تبلیغات در اینستاگرام باید به خاطر داشته باشید که یکی از بهترین راه های تبلیغات در اینستاگرام استفاده از هشتگ # است. بنابراین هنگام گذاشتن پست در اینستاگرام حتما از هشتگ استفاده کنید.

6- افزایش ترافیک سایت با انتشار رپورتاژ در سایت های پر بازدید

انتشار رپورتاژ آگهی یکی دیگر از روش های افزایش بازدید سایت به صورت طبیعی است که مخاطبان را کاملا هدفمند و به صورت گزینشی به سایت شما هدایت می کند. رپورتاژ آگهی متنی تبلیغاتی یا آموزشی است که در زمینه های مرتبط با محتوای سایت یا فروشگاه اینترنتی شما نوشته می شود و معمولا در سایت های خبری و یا سایت های مرتبط با کسب و کار شما منتشر می شود و بازدیدکنندگانی که در زمینه مدنظر شما علاقه مند هستند، پس از بررسی رپورتاژ از طریق لینک به سایت شما مراجعه می کنند.

 

7- بهینه سازی سایت (سئو)

یکی از روش های بسیار موثر برای افزایش ترافیک سایت بهینه سازی سایت در موتور های جست و جو است. امروزه اکثر کاربران نیاز های خود را از طریق جست و جو در موتور های جست و جو به خصوص گوگل برطرف می کنند. می توان با اطمینان گفت بهبود رتبه سایت در موتور های جست و جو منجر به افزایش ترافیک سایت خواهد شد. هم چنین باید دقت داشته باشید که از روش های اصولی و کارآمد در زمینه سئو سایت خود استفاده کنید. در غیر این حالت و در صورت استفاده از روش های ناکارآمد و یا اصطلاحا کلاه سیاه طبق قوانین گوگل سایت شما با penalty یا جریمه روبرو می شود. جریمه ای که در طی یک دوره زمانی مشخص یا دائمی، میتواند هزینه های زیادی را برایتان به بار آورد و حتی شما را وادار به از صفر شروع کردن کارها بکند.

 

جمع بندی:

در پایان ذکر این نکته ضروری است که برای افزایش بازدید سایت خود به دنبال روش های زود بازده نباشید. افزایش ترافیک سایت کمی زمان بر است اما اگر اصولی انجام شود می تواند مشتریان یا بازدیدکنندگانی وفادار برایتان به ارمغان آورد. به یاد داشته باشید اولین قدم در افزایش بازدید سایت رعایت اصول سئو است که باعث ارتقای رتبه شما در موتور های جست و جو می شود و در نتیجه مخاطبان جدید را برای شما در پی خواهد داشت.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه افزایش ترافیک سایت و سئو می توانید با کارشناسان آژانس دیجیتال مارکتینگ و طراحی سایت ایران وب لایف تماس گرفته و از مشاوره رایگان متخصصان این شرکت بهره مند شوید.

امتیاز شما :

فهرست مطالب

وایرال چیست؟

وایرال شدن شاید رویایی ترین واژه در اصطلاحات برای اکثر دیجیتال مارکتر ها باشد و راه رسیدن به آن نیز بسیار سخت است. در این مقاله به بررسی چیستی محتوای وایرال و نحوه وایرال شدن می پردازیم.

ادامه مطلب »

وایرال چیست؟

وایرال شدن شاید رویایی ترین واژه در اصطلاحات برای اکثر دیجیتال مارکتر ها باشد و راه رسیدن به آن نیز بسیار سخت است. در این مقاله به بررسی چیستی محتوای وایرال و نحوه وایرال شدن می پردازیم.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *