آرکتایپ برند حامی چیست

آرکتایپ برند حامی

زمان خواندن این مطلب 16 دقیقه

در این مقاله به بررسی آرکتایپ حامی، یکی از زیباترین کهن الگوها می پردازیم و نمونه رنگ های قابل استفاده برای استراتژی برندبوک، نمونه برند هایی با این آرکی تایپ و ... را برای شما بیان کردیم.

شاید میان تمام 12 آرکتایپ برند، بالاترین سطح سخاوت برای خدمت و کمک به دیگران را بتوانید در آرکتایپ حامی جستجو کنید. این کهن الگو دقیقا مانند مادری است که برای مراقبت از فرزند خود، از هیچ تلاشی فروگذاری نمی کند. ایثار، شاید کلمه ای بسیار مناسب برای رساندن مفهوم غالب آرکتایپ برند پرستار باشد. در ادامه این مقاله به بررسی ویژگی های کامل این آرکی تایپ، برند هایی مرتبط با آن، رنگ های غالب و … می پردازیم.

آرکتایپ برند حامی چیست؟

آرکتایپ مراقب - حامی

کهن الگوی مراقب (حامی) انگیزه و میل زیادی برای مراقبت از دیگران دارد و شخصیتی بسیار فداکار است. آن ها از حقیقت هراسی ندارند و همانند آرکتایپ قهرمان برای حل مشکلات به سوی دیگران دست یاری دراز می کنند با این تفاوت که سعی می کنند بجای انگیزه دادن، حامی افراد باشند.

خواسته اصلی برند حامی، مراقبت از دیگران در برابر آسیب هاست و برای رسیدن به این خواسته، حتی اگر لازم باشد از رفاه خود نیز چشم پوشی می کند. به طور کلی برند هایی با شخصیت حامی مواردی مانند روابط مستحکم و گرم با مشتریان، کمک های بشردوستانه، انجام مسئولانه کار ها، مشارکت در جامعه و ایجاد فضای اعتماد را در دستور کار دارند.

ویژگی های برند پرستار – مراقب

از جمله ویژگی هایی که باعث ایجاد تمایز میان این کهن الگو با سایر آرکی تایپ ها شده است عبارتند از:

  • حامی و مراقبت کننده
  • اطمینان بخش
  • مسئولیت پذیری
  • ایثار و فداکاری
  • شفقت و نیکوکاری

رنگ های کهن الگو حامی

اگر بخواهیم به چند رنگ شاخص که معمولا برای شخصیت برند مراقب مورد استفاده قرار می گیرند بپردازیم، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • رنگ آبی روشن

RGB (57,181,255)

#39B5FF

  • رنگ سبز فسفری

RGB) 14,223,95)

#0EDF5F

  • رنگ طوسی

RGB (167,166,167)

#A7A6A7

  • رنگ طوسی روشن

RGB (210,210,210)

#D2D2D2

برند های مطرح با آرکتایپ حامی

  1. یونیسف (UNICEF)

یکی از نمونه های کامل آرکتایپ برند حامی، سازمان صندوق کودکان ملل متحد یا به اختصار، یونیسف است. این موسسه مشهور جهانی با هدف کمک به رشد رفاه کودکان در سراسر جهان، آرکتایپ حامی را برازنده خود می داند. یونیسف در ایجاد این حس که مردم بخشی از چیزی بزرگتر برای تعالی و رشد کنار هم هستند، پیشتاز است. نمونه فارسی یونیسف در این آرکتایپ را می توان محک دانست.

آرکتایپ برند یونیسف
آرکتایپ برند WWF
  1. صندوق جهانی حیات وحش (WWF)

WWF سازمان غیر انتفاعی می باشد که برای کمک به جوامع کم برخوردار، حیات وحش و حیوانات آسیب پذیر تشکیل شده است. این صندوق جهانی با هدف ایجاد سیاره ای زنده، پویا و شعار زندگی برای همه، نمادی از کهن الگوی مراقب و حامی است.

  1. پمپرز (pampers)

پمپرز در سراسر جهان به نماد عشق و مراقبت مادرانه تبدیل شده است. جدا از تبلیغات فوق العاده زیبا، بسته بندی حرفه ای و سبک بصری آرامش بخش، آنها به طور منظم محتوای آموزشی منتشر می کنند که به مشتریان خود (یعنی مادران) کمک می کند از خانواده و فرزندان خود مراقبت و محافظت کنند.

آرکتایپ برند پمپرز
آرکتایپ برند کارترز
  1. کارترز (Carters)

کارترز یکی از بزرگترین تولید کنندگان تخصصی پوشاک کودکان است. این شرکت با هدف آسان تر کردن زندگی مورد اعتماد برای خانواده ها، مجموعه کاملی از لباس های با کیفیت را از سال 1865 تولید و عرضه می کند. همچنین تبلیغات این برند کاملا بیانگر شخصیت حامی آن است.

  1. ولوو (Volvo)

خودرویی قابل اعتماد برای خانواده ها! شرکت خودروسازی ولوو با تکیه بر امنیت بالای خودرو های خود، این ادعا را دارد که همواره از ایمنی سرنشینان خود محافظت می کند. همچنین برنامه های مختلف Volvo برای مسئولیت اجتماعی و تولید خودروهای برقی برای کاهش آلودگی هوا و سوخت های فسیلی همواره زبانزد بوده است.

آرکتایپ برند ولوو

سطوح استفاده از آرکی تایپ مراقب

اشتباهات رایج آرکتایپ برند

هر کدام از 12 کهن الگو و آرکتایپ، دارای سطوحی هستند که سطح آخر از همه بالغ تر و توسعه یافته تر می باشد:

  1. سطح اول: مراقبت از عزیزان
  2. سطح دوم: نقش برجسته ای برای محافظت و مراقبت از دیگران
  3. سطح سوم: نوع دوستی و گذشتن از خود برای خیر جمعی

شخصیت برند شما کدام است؟ 12 کهن الگوی یونگ

به عنوان مشتری، ما تمایل اجتناب ناپذیری برای شخصیت دادن به برندها داریم. این موضوع نشان می دهد که نیاز ما به ارتباط عاطفی چقدر بالا است. اگر برند شما بیش از هر چیزی به فکر ایجاد ارتباط قوی و صمیمی با مشتریان است احتمالا کهن الگوی مراقب مناسب کسب و کار شما باشد. برای اطلاع دقیق از اینکه چه آرکیتایپی مناسب است، تست آرکتایپ برند با تحلیل کامل منتظر شماست:

4.2/5 - (5 امتیاز)

فهرست مطالب

وایرال چیست؟

وایرال شدن شاید رویایی ترین واژه در اصطلاحات برای اکثر دیجیتال مارکتر ها باشد و راه رسیدن به آن نیز بسیار سخت است. در این مقاله به بررسی چیستی محتوای وایرال و نحوه وایرال شدن می پردازیم.

ادامه مطلب »

وایرال چیست؟

وایرال شدن شاید رویایی ترین واژه در اصطلاحات برای اکثر دیجیتال مارکتر ها باشد و راه رسیدن به آن نیز بسیار سخت است. در این مقاله به بررسی چیستی محتوای وایرال و نحوه وایرال شدن می پردازیم.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *