سئو خارجی چیست

سئو خارجی چیست؟ تکنیک های پیشرفته سئو آف پیج

زمان خواندن این مطلب 16 دقیقه

اگر از مطالعه محتوای به درد نخور و تکراری در مورد سئو خارجی (off page) خسته شده اید، اینجا جایی است که می توانیم موارد به روز و تست شده سئو آف پیج را با هم بیاموزیم.

اگر از مطالعه محتوای تکراری و غیر قابل استفاده سئو خارجی در ایران مانند پست مهمان، لینک سازی شکسته یا گوگل مای بیزینس خسته شده اید، این مقاله جایی است که می توانید از تجربیات و دانش چندین ساله در مورد سئو Off page و تکنیک های سئو خارجی استفاده کنید.

مطالعه این مقاله نیاز به دانش پایه ای از سئو دارد و بهتر است در ابتدا مقاله سئو چیست را با دقت مطالعه بفرمایید.

اگر دنبال تکنیک های به روز سئو خارجی هستید برای گذر از مطالب آموزشی اولیه، اینجا را لمس کنید.

سئو خارجی چیست؟

اگر بخواهیم تمامی فاکتور های مهم در سئو را دسته بندی کنیم، به سه مورد سئو داخلی، سئو خارجی و سئو تکنیکال می رسیم. در مورد رتبه بندی نیز بر اساس بنچ مارک و توضیحات گوگل، سه فاکتور الگوریتم گوگل RankBrain، محتوا و لینک بسیار حائز اهمیت هستند.

در مورد رنک برین گوگل به صورت مختصر در مقاله الگوریتم های گوگل توضیح داده ایم و می دانیم اصلی ترین شاخص برای این فاکتور رتبه بندی، تجربه کاربری و رضایت بازدید کنندگان از سایت است.

محتوا 100 درصد به سئو داخلی برمیگردد و لینک نیز موضوع اصلی این مقاله، یعنی سئو خارجی است.

سئو خارجی بر خلاف سئو داخلی که می توانید آن را هر از چندگاهی چک کنید و بهبود ببخشید، کاملا از کنترل شما خارج است و نمی توانید روی آن نظارت 100 درصد داشته باشید.

عقیده گوگل همانطور که از صحبت مت گاس (رییس سابق بخش اسپمر گوگل) در مورد سئو خارجی و لینک سازی بر می آید، مشخص است:

مسئله این نیست که لینک ها را طبیعی نشان دهیم، مسئله طبیعی بودن لینک های وبسایت است.

این بدان معناست که باید محتوایی بسیار قدرتمند و اصطلاحا رفرنس ایجاد کنیم تا باقی وبسایت ها به طور طبیعی هنگامی که از گوشه محتوا استفاده می کنند، به منبع لینک دهند. کمی با منطق جور در نمی آید که وبسایت های قوی مانند تسنیم، فارس و … به وبسایت هایی کوچک به دلیل ارزش محتوایی لینک فالو دهند! حتی در برخی موارد که عین محتوا را هم کپی می کنند باز هم بجای لینک، از نام برند در انتهای خبر استفاده می کنند.

در انتها باید بدانیم در سئو خارجی می بایست خود دست به کار شویم و با تحلیل رقبا، لینک سازی دستی و رپورتاژ آگهی اعتبار دامنه و رتبه کلمات کلیدی را بهبود ببخشیم.

همانطور که احتمالا بدانید، لینک بیلدینگ شناخته شده ترین تکنیک سئو آف پیج است که در مقاله تاریخچه موتور های جستجو به استفاده گوگل و پیدایش این موتور جستجو وابسته به لینک اشاره کردیم. همچنان هم قدرت بک لینک ها بسیار بالاست اما فاکتور هایی مانند رسانه های اجتماعی یا سوشال مدیا، جستجوی نام برند و … نیز اهمیت بالایی پیدا کرده اند.

اهمیت سئو خارجی

در دستورالعمل EAT گوگل که به معنای Expertise، Authoritativeness و Trustworthiness (تخصص، اعتبار و اعتماد) به وضوح می توان اهمیت ارزش دامنه و لینک سازی را درک کرد. A و T شاخص هایی آف پیج هستند که به معنای اعتبار و قابل اعتماد بودن وبسایت هستند.

حال چرا اعتبار وبسایت را با کمیت و کیفیت بک لینک ها می سنجند؟

همانطور که در SERP گوگل مشاهده می کنید، برای هر کلمه کلیدی بسته به میزان وبسایت هایی که محتوایی مرتبط به آن دارند، ده ها وبسایت یا حتی صد ها صفحه مشابه پیدا می کنید که بر اساس فاکتور هایی رتبه بندی شده اند. حال وبسایت شما هم محتوایی تولید می کند که با این کلمه کلیدی بهینه سازی شده است. به چه دلیلی شما باید رتبه 1 یا رتبه 15 یا رتبه 90 را بگیرید؟

در دنیای واقعی دموکراسی چگونه اعتماد جلب می شود؟ چگونه بین ده ها کاندیدا، یک نفر انتخاب می شود؟ رای!

در دنیای وبمستری هم مانند دنیای واقعی همین حقیقت پایدار است. بین صد ها محتوای کم و بیش مشابه، A و T (اعتبار و اعتماد) کارساز می باشد و راهکار افزایش آن هم مستقیما به تعداد و کیفیت ارجاع ها (بک لینک ها) وابسته است.

از نظر منطق و استدلال و هر جور هم که حساب کنید، بک لینک راهکار بسیار عالی برای رتبه بندی وبسایت هاست. گوگل در نهایت در نظر دارد مخاطب به بهترین وجه ممکن به پاسخ پرسش ها، خدمات عالی یا محصولات فوق العاده دسترسی پیدا کند و با همین عملکرد بیشترین سهم بازار موتور های جستجو را در اختیار گرفته است.

تفاوت سئو داخلی و خارجی

هر چند که این ساده به نظر می رسد اما بیان تفاوت هایی از سئو داخلی و خارجی به درک بهتر موضوع کمک خواهد کرد:

  • سئو داخلی شامل مواردی مانند سئو محتوا، ساختار صحیح سایت، ریسپانسیو موبایل، بهینه سازی تصاویر، بهینه سازی عناوین و متا ها، آدرس دهی مناسب، شناخت قصد کاربر از جستجو، تحقیق کلمات کلیدی، ساختار لینک داخلی و خارجی صحیح و … است که 100 درصد تحت کنترل مالک وبسایت می باشد و داخل سایت انجام می شود.
  • سئو خارجی نیز شامل مواردی است که خارج از وبسایت برای ارتقا سطح A و T انجام می شود که شامل لینک سازی پروفایلی، سرچ نام تجاری، کمپین های رپورتاژی، فعالیت در فروم ها، PBN، برندینگ و … است.

تکنیک های سئو خارجی

در این قسمت به بررسی تمامی تکنیک های موجود (از بی مصرف ترین ها تا به روز ترین تکنیک های موثر لینک بیلدینگ در سال 2022) می پردازیم. پیش از همه چیز باید بدانیم تمامی فعالیت های دستی روی لینک سازی بصورت کلاه سیاه بوده و با قوانین کلاه سفید گوگل در تناقض است اما با درک تکنیک ها و پیاده سازی درست هر یک می توان نام سئو کلاه خاکستری را روی آن نهاد.

پیش از آشنایی با تکنیک های سئو خارجی که معمولا شامل لینک سازی می شوند، شناخت مواردی مانند انواع انکر تکست، نوفالو و دوفالو، ویژگی های بک لینک طبیعی، پنالتی گوگل و درصد تاثیر موارد گوناگون سئو آف پیج، این الزام را ایجاد کرد که به صورت مختصر به تشریح هر یک بپردازیم:

  • طبیعی بودن بک لینک ها

لینک سازی بصورت دستی خط قرمز گوگل است، چه با رپورتاژ از قدرتمند ترین سایت ها باشد چه بک لینک کامنتی اسپم: هر اقدامی که بصورت دستی انجام شود (طبیعی نباشد) از نظر گوگل خلاف بوده و احتمال پنالتی شدن دارد.

با استفاده از تکنیک هایی مانند ترکیب دوفالو و نوفالو، استفاده از انواع انکرتکست، رپورتاژ های اصولی و … می توان از درصد احتمال خطرناک بودن سئو خارجی کاهش داد.

  • انواع انکرتکست لینک

متنی که لینک به آن متصل می شود را با نام انکرتکست می شناسیم. بطور کلی 4 نوع انکرتکست وجود دارد که ما برای لینک سازی به مجموعه آن ها نیازمندیم:

  1. کیورد یا کلمه کلیدی: مانند شرکت سئو، شرکت طراحی سایت و …
  2. لینک لخت: مانند https://www.iranweblife.com/why-seo-is-important-in-digital-marketing/
  3. برند: مانند ایران وب لایف
  4. کلمات عمومی: مانند اینجا را کلیک کنید یا لینک منبع و …

البته انکرتکست های دیگری مانند لانگ تیل (بررسی 10 تا از بهترین شرکت های دیجیتال مارکتینگ در ایران)، ترکیب کلمه کلیدی و برند (سئو ایران وب لایف) و … هم وجود دارد.

به هنگام شروع کمپین های لینک بیلدینگ هر پروژه بر اساس آنالیز رقبا باید میزان حدودی ترکیب انکرتکست ها با هم را استخراج کنیم تا طبیعی باشیم.

  • نوفالو یا فالو؟

لینک ها برای کرول شدن دارای کد rel=”example” هستند که معمولا به دو صورت nofollow و sponsored پر می شود یا به طور کلی در کد HTML لینک چیزی درج نمی شود. (فالو)

بر اساس گفته گوگل، لینک های دارای تگ نوفالو کرول نمی شوند و حتی قابل خریداری هستند اما عملا طی پروژه های مختلف اثبات شده که بک لینک های نوفالو روی رتبه بندی تاثیرگذار هستند و داشتن بک لینک نوفالو از نداشتن آن بهتر است.

به هر جهت طبیعی بودن یعنی داشتن نسبتی از هر دو بک لینک فالو و نوفالو که بسته به هر پروژه ممکن است متفاوت باشد.

 

تکنیک های کلاه سفید سئو خارجی

  1. پست مهمان (بسیار کم در ایران)

پست مهمان یا Guest post تکنیکی است کلاه سفید و بسیار پر طرفدار البته در خارج از ایران. در این تکنیک شما باید وبسایت هایی که پست مهمان می پذیرند را پیدا کنید و پس از بررسی، محتوای خود را برای انتشار به آن ها ارسال کنید. بسیاری از این سایت ها با دقت متن شما می خوانند و در صورت دارا بودن ارزش، آن را با 1 یا 2 لینک فالو یا نوفالو منتشر می کنند.

همانطور که گفته شد انتشار پست مهمان در ایران کمتر مورد توجه قرار گرفته و می توان گفت وبسایت هایی مانند ویرگول، امیگو، مداد و … کم و بیش در این زمینه فعال هستند که معمولا بک لینک های نوفالو می دهند و برای دریافت لینک فالو باید مبلغی در حدود 300 هزار تا 2 میلیون تومان بپردازید.

اگر به دنبال انتشار محتوا به زبان انگلیسی هستید می توانید کلمه “Guest Posts blog list” را جستجو کرده و لیست کاملی از دامنه های با ارزش که پست مهمان می پذیرند را پیدا کنید.

  1. گوگل مای بیزینس (تحریم در ایران)

Google my business یکی از ابزار های رایگان گوگل برای صاحبین کسب و کار هاست که وضعیت خود را در گوگل مپ و سرچ گوگل بهبود ببخشند. این سرویس در ایران به دلیل تحریم های بین المللی، حتی با VPN نیز قابل دسترس نیست.

  1. لینک سازی شکسته (Broken link building)

تکنیک لینک سازی شکسته یکی از روش های کلاه سفید برای دریافت بک لینک های قوی است که این مورد هم با توجه به اینکه ما در دنیای واقعی زندگی می کنیم، چندان میسر نیست اما منطق لینک سازی شکسته چیست؟

در ابتدا با استفاده از ابزار های تحلیل بک لینک رقبا مانند Ahrefs که بهترین در حوزه فعالیت خود است، صفحات 404 رقبا را فهرست بندی می کنیم و بر اساس میزان بک لینک هر مقاله شروع به نوشتن محتوایی مشابه و بهتر از محتوای حذف شده رقیب که بک لینک دارد می کنیم.

پس از انتشار محتوا باید به سراغ وبسایت هایی که به رقیب در این حوزه لینک داده اند برویم و با استفاده از افزونه هایی مانند Hunter ایمیل و راه های تماسی وبسایت را پیدا می کنیم. در ایمیل خود به این مورد که شما محتوایی کامل تر از رقیب دارید و میزان ضربه ای که لینک خارجی 404 به سئو وبسایت می زند، اشاره کنید و از آن ها درخواست کنید که لینک خارجی را به وبسایت شما تغییر دهند.

این روش باید بصورت گسترده انجام شود تا نتیجه حداقلی داشته باشد. از طرفی هم در ایران معمولا وبسایت هایی که بک لینک با ارزش دارند، آن را با هزینه رپورتاژ کسب کرده اند و وبسایت های قوی به ایمیل شما برای تغییر لینک رپورتاژ رقیب به شما پاسخی نخواهند داد.

تکنیک های عمومی سئو خارجی

این تکنیک ها معمولا توسط اکثر وبمستران برای بهبود سئو خارجی و افزایش اتوریتی وبسایت انجام می شود. در هر قسمت موارد بیشینه کردن تاثیر هر کدام از این موارد را بیان کردیم.

  1. لینک سازی پروفایلی

یکی از قدیمی ترین روش های لینک بیلدینگ، ساخت پروفایل هایی در وبسایت هایی با دامنه قوی مانند مایکروسافت، بی بی پرس، ello و صد ها سایت دیگر و دریافت بک لینک (عموما نوفالو ولی ارزشمند) از آن هاست. برای بیشینه کردن قدرت بک لینک های پروفایلی بهتر است در وبسایت هایی با صنعت مشابه اقدام به ساخت پروفایل و بک لینک کنید.

همچنین در بخش درباره من یا امضا می توانید متنی درباره لینک قرار داده شده بگذارید.

خوب بودن یا بد بودن لینک های پروفایلی بسته به هر پروژه می تواند متفاوت باشد اما همچنان به دلیل افزایش ریفرال دامین های وبسایت، این روش می تواند تاثیر مثبتی بگذارد هر چند نه مانند سابق. بهترین لیست برای لینک سازی پروفایلی را در این مقاله از وبسایت cloudsdeal می توانید پیدا کنید.

  1. لینک سازی کامنتی

لینک سازی کامنتی بر اساس بنچ مارک وبسایت نیل پتل، هنوز هم روی رتبه بندی تاثیر مثبتی دارد اما شرایط خوب بودن آن سخت شده و اکثرا بک لینک کامنتی را به نام اسپم می شناسند.

قرار دادن لینک در کامنت وبسایت ها در صورتی که مطلب مشابه لینک شما باشد و تعداد بالایی وبسایت بصورت اسپم در آن لینک سازی نکرده باشند، تاثیر مثبتی (هر چند کوچک) روی بهبود سئو خارجی دارد.

  1. فعالیت در فروم های مرتبط

یکی از تاکتیک های موثر در پیشبرد سئو خارجی، مشارکت فعال در فروم های مرتبط با حوزه تخصصی فعالیت سایت شماست. برخی این وبسایت ها مانند پرشین تولز، نی نی سایت، مجید آنلاین و جواب یاب موضوعات عمومی را پوشش می دهند و برخی دیگر مانند انجمن بی بی پرس، زیباکده و … در موضوعات تخصصی فعالیت دارند.

در ابتدا ترجیحا سعی کنید به چند سوال و موضوع تخصصی بدون بک لینک پاسخ دهید و سپس اگر می توانید موضوعی مرتبط با فعالیت خود که قبلا ثبت نشده است را ایجاد کنید و به تشریح آن بپردازید و در انتها نیز یک لینک به منبع که وبسایت خود است بدهید.

توجه کنید اسپم نباشید و صرفا به دلیل ساخت بک لینک پا به این فروم ها نگذارید.

  1. انتشار نام برند در وب (منشن برند یا برند بدون لینک)

اکثر وبسایت ها و فروم ها به لینک سازی حساس هستند اما یک متن بدون لینک را کمتر کسی به عنوان مدیر حذف می کند. ذکر نام برند در کنار کلمات تخصصی حوزه خود حتی بدون لینک، قطعا روی سئو وبسایت تاثیرگذار است.

  1. انتشار محتوا در وبسایت های عمومی

قوی ترین نوع بک لینک، لینک داخل محتوا در موضوعی مشابه فعالیت شما در وبسایتی معتبر ترجیحا در زمینه تخصص شما باشد. به عنوان مثال اگر سایت شما در زمینه تجهیزات خانگی فعالیت دارد، دریافت بک لینک محتوایی از وبسایت هایی با موضوع خانه، ساختمان و ابزارآلات نشانگر تایید شماست.

اما از طرفی بک لینک از دامنه های قوی با موضوعات عمومی مانند سایت های خبری و مجله نیز بسیار ارزشمند است حتی اگر نوفالو باشد. وبسایت های بلاگ نویسی مانند ویرگول، مداد، امیگو، بلاگ نویسی Idat و … اجازه انتشار محتوا به همراه بک لینک را به شما می دهند و برای افزایش اتوریتی سایت موثر هستند.

  1. ساخت وبلاگ و انتشار محتوا

Blog.ir، لوکس بلاگ، آس بلاگ، پرشین بلاگ، فارسی بلاگ و ده ها سایت دیگر اجازه ساخت بلاگ رایگان در ساب دامین خود را به شما می دهند. می توانید با ساخت بلاگ در این سرویس های رایگان و انتشار محتوای تخصصی، بک لینکی به محتوای خود هم بدهید.

توجه کنید بهتر است در ابتدا قبل از ایندکس شدن بلاگ خود، چند محتوا بدون بک لینک به خود یا با ذکر منابع قدرتمند خارجی روی بلاگ قرار دهید تا رفتار طبیعی داشته باشید.

  1. وبسایت های بوک مارک و انتشار فایل

صد ها وبسایت بوک مارک در سطح وب وجود دارند که افراد محتوایی که از آن خوششان آمده است را با دیگران به اشتراک می گذارند. توجه داشته باشید در این وبسایت ها به فارسی ننویسید که به سرعت رییورت و اسپم شناخته می شوید.

همچنین وبسایت های انتشار فایل مانند docdroid.net یا Slideshare اجازه آپلود پی دی اف با بک لینک را می دهند و به سرعت هم ایندکس می شوند. یکی از محتوا های خود را به شکل پی دی اف در بیاورید و در انتها نیز لینک منبع قرار دهید.

توجه کنید که گوگل بار ها گفته است که پی دی اف و لینک های داخل آن را کرول می کند و روی رتبه بندی اثر می دهد.

  1. ثبت وبسایت در دایرکتوری ها

در الگوریتم کبوتر گوگل، مفصل در مورد سئو محلی توضیح دادیم و به ثبت وبسایت در دایرکتوری های محلی نیز اشاره کردیم. توجه کنید که اگر لینک و نام برند شما در لیست های دایرکتوری باشد و دست به دست بچرخد، سیگنالی از مفید بودن کسب و کار برای این موتور جستجو ارسال می کند.

تکنیک های پیشرفته سئو خارجی

بخش هایی که گفتیم، تقریبا چکیده مطالب مفیدی است که در طول تجربه چند ساله سئو آف پیج می توانید کسب کنید اما برخی موارد، اجرای تکنیک های پیشرفته به شما در هزینه های کمپین لینک سازی کمک می کند. برخی از نکاتی که بهتر است در سئو آف پیج رعایت کنید عبارتند از:

نکات مهم در مورد سئو خارجی پیشرفته

  • حتما پیش از شروع لینک سازی با ابزار های پیشرفته مانند ahrefs روند ساخت بک لینک، نحوه لینک سازی روی هر مقاله در کلمه کلیدی هدف، تعداد رپورتاژ های مورد نیاز و برآورد هزینه را انجام بدهید.
  • هر جا که رقیب از آن لینک گرفته است، لینک سازی نکنید. رقیب شما ممکن است دامنه ای قدرتمند با A و T بسیار بالا باشد و حتی برای آن در سایت های اسپم، لینک سازی منفی کرده باشند و یا لینک های مخرب کامنتی را Disavow کرده باشد و شما با یک تحلیل اشتباه، لینک سازی را با پایه اشتباه شروع می کنید.
  • در مورد رپورتاژ آگهی حتما از محتوای یونیک استفاده کنید، 1 لینک به خود بدهید و اگر نیاز به ایجاد لینک های دیگر در رپورتاژ بود، آن ها را به یک وبسایت خارجی قوی در حوزه مرتبط یا به رپورتاژ های قبلی خود بدهید.
  • قبل از انتخاب سایت رپورتاژی، نام دامنه با موضوع مقاله را در گوگل جستجو کنید تا با موضوع تکراری رپورتاژ نروید و پول خود را دور نریزید. (به این شکل site: ir و سپس موضوع مقاله خود)
  • اگر نگران ایندکس نشدن محتوای مهم خود هستید، در وبسایت های خبری با ایندکس خوب، یک رپورتاژ بروید و لینک را به محتوای اکسکلود شده خود بدهید، کمتر از 1 روز ایندکس می شود.
  • ترجیحا بعد از انتشار رپورتاژ، روی آن لینک سازی گره دو کنید و به تقویت ارزش آن بپردازید.

برخی از تکنیک های فوق العاده موثر سئو Off page

  1. رپورتاژ آگهی + ایجاد بازنشر (تکنیک های پیشرفته)

همانطور که گفتیم، امن ترین و موثر ترین راه برای لینک سازی، درج رپورتاژ آگهی است. سخت گیری هم نکنید که حتما باید در دامنه هایی با قیمت های نجومی 4-5 میلیون تومانی رپورتاژ برویم. اهمیت و اصل اول، تعداد دامنه هاست اما اگر روی بودجه حساسیتی وجود ندارد، قطعا داشتن لینک از وبسایت های فارس، تسنیم، ورزش 3 و … می تواند عالی باشد.

تکنیک خوبی که می تواند در رپورتاژ تاثیرگذار باشد، بازنشر رپورتاژ قوی در وبسایت های کم خرج تر است. به عنوان مثال رپورتاژ وبسایت فارس را در چندین وبسایت کوچکتر با هزینه کمتر بازنشر کنید. این عمل باعث می شود خبر و لینک شما در وب پخش شده و رفتاری طبیعی را نشان دهید.

تا می توانید روی رپورتاژ های قوی خود لینک سازی کنید. از همان سایت لینک داخلی بگیرید و سعی کنید روی کلمه کلیدی حاشیه ای رتبه بگیرد و ورودی دائم داشته باشد. اینکه در مقاله ای لینک شما باشد، رتبه کسب کند و ورودی داشته باشد، اعتبار بک لینک را چندین برابر می کند.

  1. فعالیت در سوشال مدیا

سوشال سیگنال بخش مهم و اغلب نادیده گرفته شده ای در سئو خارجی است. اینکه محتوای مقاله یا محصول خود را در رسانه های اجتماعی مانند پینترست، ردیت، توییتر و ایسنتاگرام منتشر کنید خوب است اما اصل سوشال سیگنال، میزان ورودی سایت از اینستاگرام، ریتوییت شدن توییت حاوی لینک یا برند و میزان مشارکت افراد زیر پست لینکدین است.

  1. ایجاد سرچ برند

جستجوی نام برند به کمک تبلیغات میسر می شود. به عنوان مثال سایت KWC برای افزایش ورودی وبسایت خود، تبلیغات گسترده اینترنتی، محیطی و تلوزیونی می کند و این مورد باعث افزایش سرچ برند در گوگل می شود که مستقیما به سئو وبسایت کمک می کند.

منطق در اینجا به گوگل می گوید که افراد به دنبال این برند هستند و در سایر کلمات کلیدی نیز وبسایت را بالا می آورد. نمونه مشخص آن دیجی کالا، ترب، دیوار و … هستند که ورودی اصلی آن ها از سرچ برند است و این مورد در کنار فاکتور های دیگر، باعث می شود در اغلب کلمات کلیدی رتبه خوبی داشته باشند.

  1. خرید جستجو و ورودی فیک (شخص حقیقی)

تعداد زیادی وبسایت خرید بازدید از گوگل هستند که با اکانت لاگین شده گوگل کروم (قابل ترک برای گوگل) جستجو کرده و روی لینک شما در هر صفحه ای که باشد، کلیک می کنند. این امر بصورت مستقیم اگر با تعداد قابل قبول و بازه زمانی مشخصی باشد، قطعا روی CTR و بهبود رتبه تاثیرگذار است.

نکته ای که در سرچ فیک باید رعایت کنید این است که حتی الامکان جستجو را با اکانت های لاگین شده گوگل بزنید که قابل ردگیری باشد و روی کلمات مختلف کار کنید. به عنوان مثال اگر نام برند شما X است و کلمه کلیدی Y را مدنظر دارید، عبارت خرید Y از وبسایت X را به عنوان کلمه کلیدی مدنظر قرار دهید.

  1. خرید دامنه و ریدایرکت

خرید و ریدایرکت دامنه های منقضی شده اما دارای اعتبار و بک لینک، می تواند قدرت بالایی به وبسایت شما در کلمات کلیدی پر رقابت بدهد. برای این کار بهتر است دامنه های ir و com تخصصی خود را بررسی کرده و آن هایی که دارای اعتبار هستند را روی هاست قرار داده و مطالب قبل را از طریق سایت Who.is بازیابی کنید.

بعد از مدتی که ایندکس این دامنه شروع شد آن را روی یکی از خدمات، محصولات یا مقالات مرتبط، ریدایرکت کنید.

در این مقاله به صورت کامل در مورد سئو خارجی و راهکار های پیشرفته آن صحبت کردیم و خوشحال می شویم اگر در کامنت ها سوالات خود را از ما بپرسید.

برای مطالعه پایه ای سئو از طریق لینک های زیر می توانید اقدام کنید:

4.6/5 - (12 امتیاز)

فهرست مطالب

وایرال چیست؟

وایرال شدن شاید رویایی ترین واژه در اصطلاحات برای اکثر دیجیتال مارکتر ها باشد و راه رسیدن به آن نیز بسیار سخت است. در این مقاله به بررسی چیستی محتوای وایرال و نحوه وایرال شدن می پردازیم.

ادامه مطلب »

وایرال چیست؟

وایرال شدن شاید رویایی ترین واژه در اصطلاحات برای اکثر دیجیتال مارکتر ها باشد و راه رسیدن به آن نیز بسیار سخت است. در این مقاله به بررسی چیستی محتوای وایرال و نحوه وایرال شدن می پردازیم.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *