بهترین ایده های کسب و کار اینترنتی

بهترین ایده های کسب و کار اینترنتی

زمان خواندن این مطلب 16 دقیقه

بیش از 20 ایده کسب و کار اینترنتی را در این مقاله جمع آوری کردیم. این انتخاب شماست که شروع یادگیری و کسب درآمد اینترنتی را به شنبه هفته بعد نیاندازید!

امروزه فکر پول دراوردن از اینترنت، انقدر داغ شده است و آنقدر راه های مختلف توسط افراد گوناگون امتحان شده است که هرکس در این زمینه برای خودش صاحب نظر می باشد. کافی است به صورت رندوم از خیابان از یک نفر بپرسید چیکار کنم از اینترنت پول در بیارم؟ احتمالا در وهله اول شماره شما را بگیرد تا برایتان لینک همستر کامبت ارسال کند یا بگوید ببین من خودم یه پیج فروش لباس دارم یا حتی در موقعیتی خطرناک، شاید به شما بگوید بیا بهت بگم تا با همین گوشی ساده ماهی 100 میلیون در بیاوری! (سمت این گونه نروید!) در هر حال عموم مردم به این نتیجه رسیده اند که کسب و کارهای اینترنتی دارای سود زیاد خواهند بود و شناخت آن ها شما را بسیار کمک خواهد کرد. با ما همراه باشید.

+20 ایده کسب و کار اینترنتی

  1. طراحی سایت

ایده کسب و کار اینترنتی طراحی سایت

نام سایت و اینترنت طوری با هم ادغام شده اند که نمی‌توان از کسب و کار اینترنتی نام برد و سخنی از طراحی سایت به میان نبرد. البته اینکه طراحی سایت در چه حوزه ای انجام شود خود نیازمند مقاله دیگری است که سعی می‌کنیم اجمالا در این مقاله به آن اشاره کنیم. به طور کلی می توان به کسب درآمد از طریق طراحی سایت به دو صورت نگاه کرد:

  1. یادگیری طراحی سایت و انجام پروژه
  2. ساخت سایت در یک حوزه خاص و فعالیت در آن (دانش سئو هم داشته باشید.)

در خصوص مورد اول، می توانید طراحی سایت با وردپرس را به صورت ابتدایی یاد بگیرید و با انجام پروژه های تمرینی، دست طراحی خود را قوی کنید. پس از مدتی هم می توانید به صورت جونیور در شرکت های طراحی سایت مشغول به کار شوید یا به صورت فریلنسر کسب درآمد را آغاز کنید.

و اما مورد دوم، باید ببینیم تخصص ما در چه حوزه ایست و به قول معروف، از پس کدام شاخه کاری برمیاییم:

در چه حوزه ای طراحی سایت کنیم؟

شاید پاسخ به این سوال مهمترین مساله ای باشد که در مواجهه با طراحی سایت نیاز دارید. نخستین چیزی که نیاز دارید بدانید این است که اگر محصولات خانگی دارید، باید طراحی سایت فروشگاهی انجام دهید، اگر خدماتی مانند پرستاری نوزاد، نظافت منزل انجام می‌دهید سایت شرکتی داشته باشید و غیره. البته مشاوره طراحی سایت نیز می‌تواند به شما کمک بزرگی کند. کارشناسان ما در مرکز تماس منتظر ارائه مشاوره رایگان به شما عزیزان در این خصوص هستند.

  1. یادگیری سئو!

یادگیری سئو بهترین راه برای کسب درآمد اینترنتی

اگر از اسم این شغل ترس دارید و فکر می کنید که شروع این کار، نیازمند دانش برنامه نویسی خاصی است و باید پشت کد زدن خشک شوید باید بگویم که من هم دقیقا همین فکر را می کردم و جرات نداشتم سمت آن بروم! اما دقیقا برعکس، بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو که یکی از شاخه های دیجیتال مارکتینگ است نیازمند دانش کدنویسی خاصی نیست.

پس از یادگیری ابتدایی و برای شروع کسب درآمد از سئو معمولا سه راه پیش رو دارید:

  1. کسب درآمد از طریق کارمندی سئو

احتمالا اولین راهکار برای کسب درآمد از سئو که همه متخصصان سئو آن را امتحان کرده اند، شروع از طریق کار در یکی از آژانس های دیجیتال مارکتینگ و کسب تجربه است. انتخاب این راه برای کسب درآمد بالا چندان خوب نیست اما تجربه ای که با استفاده از این جایگاه شغلی می توانید بدست بیاورید بسیار ارزنده می باشد. به هر حال اگر در حال آموزش دیدن سئو هستید، پیشنهاد اول مهم شروع پروسه کاری به صورت کارمندی بخصوص برای شرکت های سئو معتبر است.

  1. فریلنسری

فریلنسر سئو! البته نه از آن هایی که با 3 میلیون تومان ماهانه کار انجام می دهند و برای یک پروژه کوچک در به در مشتری هستند. فریلنسر سئو خوب لینکدین قوی دارد، تجربه های زیادی کسب کرده و با استفاده از دانش تخصصی و نمونه کار های فراوان، کارفرما را مجاب به سپردن پروژه می کند. فریلنسری راهکاری جذاب برای کسب درآمد بالا از طریق برای خود، کار کردن است اما در این نوع از پروژه هم باز سایت کارفرما را بالا می آورید و پس از اتمام قرارداد مالک چیز خاصی نخواهید بود! راهکار سوم اما از همه جذاب تر است:

  1. شروع کسب و کار خود و افزایش ورودی از طریق سئو

چیزی که اکثر متخصصین سئو شاید گهگاهی حسرت آن را بخورند که چرا زودتر سمت آن نرفتند، شروع یک کسب و کار مانند فروش کادو، عروسک، لوازم التحریر، کفش اسکیت، اسباب بازی و … و بالا آوردن آن در گوگل و رسیدن به درآمد مستمر است. شما ببینید که تامین کننده چه محصولی می توانید باشید و چه چیزی خواهان بیشتر (البته بازار کم رقیب تری) دارد و سایت همان را بزنید و پس از چندین ماه سئو، درآمد چند برابر حقوق یک کارمند سئو را داشته باشید!

  1. بلاگر شبکه های مجازی

بلاگری شبکه های اجتماعی

یکی از محبوب ترین شغل های امروزی جهان، بلاگری شبکه های اجتماعی و مخصوصا اینستاگرام مارکتینگ است. کافی است با مشاهده محبوب ترین هشتگ های اینستاگرام، سری به پست ها و ریلز ها بزنید و با انواع و اقسام بلاگرهای ریز و درشت آشنا شوید.

البته که بلاگر شدن به همین سادگی ها هم نیست. اول از همه باید ببینید استعداد اصلی شما در چیست؟ صرفا خوش قیافه هستید یا اطلاعات عمومی بالایی هم دارید و یا می توانید با مخاطب ارتباط بگیرید یا با ویدئو گرفتن میان یک رستوران شلوغ میانه خوبی دارید؟

همچنین باید بدانیم که بلاگر بودن صرفا به این معنا نیست که از لایف استایل و اینگونه موارد صحبت کنیم بلکه انواع و اقسام بلاگری مانند فودبلاگری، بلاگری تکنولوژی، بلاگری سیاسی، بلاگری طنز و … وجود دارد و شما باید انتخاب کنید!

چگونه بلاگر خوبی شویم؟

سوال خوبی است! مهمترین چیزی که می‌توانید با آن به یکی از بهترین بلاگرهای فضای مجازی تبدیل شوید، محتوا است. تولید محتوای باکیفیت ضامن موفقیت شما خواهد بود. به شرطی که بدانید چیزی که به مخاطب ارائه می‌دهید ارزش دارد. در غیر این صورت بلاگر محتوای زرد شدن و پخش کردن آن ها در اینترنت شاید تا مدتی نام شما را در اذهان ثبت کند اما قطعا در آینده زود به مشکل برخواهید خورد.

  1. تولید پادکست

تولید پادکست به عنوان شغل اینترنتی

این روزها دیگر متاسفانه آن حال و هوای قدیمی خواندن یک کتاب بی نظیر از نوشته های جلال آل احمد یا فئودور داستایفسکی در میان بسیاری از هموطنان وجود ندارد تا شب های روشن بتواند ما را به اعماق خیال و حیرت ببرد. حال با این شرایط، شما تنها به فن بیان خوب نیاز دارید تا بتوانید پادکست های جذاب تولید کرده و با انتشار آن ها، در کم هزینه ترین حالت ممکن به سوی سودآوری گام بردارید. هرچند چندان هم نباید انتظار یک شبه موفق شدن را داشته باشید.

  1. همکاری در فروش

افیلیت مارکتینگ

امروزه با بیشتر شدن سایت های اینترنتی و به خصوص مارکت پِلیس ها، بستر فعالیت برای کسب مال در سایت های اینترنت تحت واژه همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ افزایش قابل توجهی پیدا کرده است. برای اینکار، شما کافی است یک سایت معتبر پیدا کرده، محصولات یا خدمات آن ها را به فروش رسانده و با اینکار، از سود فروشنده بهره مند گردید. البته باز هم باید توجه داشته باشید با وجود مزایای بسیار زیادی که انجام اینکار دارد، باید آماده انتظار کشیدن برای اولین فروش را نیز داشته باشید. البته ان شاءالله پس از اولین فروش، راه برای فروش های بیشتر و در نتیجه سودهای بالاتر برای شما باز خواهد شد.

همکاری در فروش بخصوص برای وبسایت های فعال در حوزه سرگرمی، مد و تفریح می تواند بسیار پرسود باشد. به عنوان مثال سایت هایی مانند کوتخفیف، موپون و تخفیفان در زمینه دریافت تخفیف از تیم های تک نفره به بیزینس های قوی تبدیل شدند. همچنین اگر با سئو آشنایی خوبی داشته باشید، می توانید از طریق انتشار مقالاتی همچون بهترین کادو تولد، ایده کادو روز مرد و … و معرفی محصولات همکاری در فروش، به سود بالایی برسید.

  1. فروش عکس و فایل

فروش عکس و فایل

خوشبختانه امروزه کمتر کسی است که یک گوشی دوربین دار نداشته باشد. عکاسی از محصول همواره می‌تواند یکی از جذاب ترین و در عین حال پولساز ترین کارهای ممکن باشد. بله پولساز! کافی است شما سوژه مناسبی پیدا کنید و سپس با رعایت یکسری نکات عکاسی، یک عکس جذاب تهیه کرده و آن را در سایت های عکاسی یا سایت شخصی خودتان به فروش برسانید.

  1. استریم بازی!

ایده کسب و کار اینترنتی از طریق استریم

شاید بتوان استریمر بودن را جزو بهترین و همچنین سخت ترین مشاغل اینترنتی دسته بندی کرد. هنگام استریم و علی الخصوص استریم بازی، شما باید یک سیستم قابل قبول داشته باشید تا بتواند از پس اجرای تمامی بازی های محبوب این سال ها بربیاید. همچنین مهارت شما در انجام بازی ها نیز یک نکته بسیار مهم در استریم بازی است وگرنه هرکسی روش های مختلف شکست را بلد خواهد بود! از طرف دیگر چون استریم آنلاین است؛ بهتر است تا در یک محیط جذاب با امکانات مورد قبول فعالیت کنید.

استریم بازی به خودی خود مورد توجه نیست و باید استعداد هایی در حد بلاگری و جلوی دوربین رفتن داشته باشید. به هر حال جامعه گیمر ها همواره پذیرای یک استریمر جوان و خوش بیان هستند!

  1. تایپ متون

تایپ متون

تایپ از روی عکس و یا فایل، یکی از راحت ترین کارهای ممکن است که شما می‌توانید آن را به راحتی انجام دهید. اگر سری نیز به دفاتر فنی یا سایت های کاریابی آنلاین بزنید، حتما متوجه خواهید شد که افراد زیادی دنبال کسانی هستند که بتوانند از روی عکس ها و فایل های آن ها متون را تایپ کرده و استخراج کنند. کافی است یک سیستم با سخت افزار حداقلی داشته باشید تا تنها بتوانید از برنامه word استفاده کنید. حتی اگر وسع مالیتان به داشتن سیستم نمی‌رسد، می‌توانید کمی تندتر و سخت تر، با word یا note تلفن همراه خود کار تایپ را انجام دهید.

البته این شغل از آن مشاغلی است که کم کم هوش مصنوعی و ابزار های رایگان آنلاین دارد جای آن ها را می گیرد. کافیست تبدیل عکس به متن را سرچ کنید و به راحتی متن خود را از درون عکس استخراج کنید! پس برای شروع این کار دیگر کمی دیر است!

  1. طراحی اپلیکیشن!

طراحی اپلیکیشن و کسب درآمد اینترنتی

طراحی اپلیکیشن شاید برای شما که تخصص چندانی در این حوزه ندارید مشکل باشد اما باید بدانید که ساخت یک اپلیکیشن نیازمند دو جنبه فنی و ایده است که جنبه ایده آن مهم تر می باشد. صد ها هزار اپلیکیشن در زمینه بازی و برنامه های کاربردی وجود دارند و تنها تعداد کمی از آن ها ایده ناب و خوبی داشتند. اگر شما ایده خوبی برای طراحی اپلیکیشن دارید می توانید جذب سرمایه کنید و تیم خود را تشکیل داده و مانند بسیاری از استارت آپ ها سری توی سر ها در بیاورید! این موضوع نیازمند داشتن بینشی وسیع در زمینه کسب و کار است و شاید اصلا شما پیش‌نیاز های اپ نویسی را هم بلد نباشید و موفق شوید!

  1. سرمایه گذاری روی دامنه رند!

خرید و فروش دامنه رند

خرید، نگهداری و سپس فروش دامنه های رند بخصوص دامنه ir به دلیل اینکه اکنون شاید قیمت خاصی ندارند و می توان با سرمایه کوچک آن ها را خرید شاید ایده خوبی باشد! به عنوان مثال دامنه های 3 حرفی اگر بتوانید پیدا کنید شاید در آینده 3 حرف ابتدایی شرکتی سرمایه دار باشد و هر طوری بخواهد آن را ازآن خود کند! سعی کنید به خرید دامنه و نگهداری آن برای فروش به چشم یک سرمایه گذاری بلند مدت (حداقل 5 ساله) نگاه کنید.

  1. پکیج فروشی (آموزش خودمون!)

فروش پکیج و کسب درآمد

شاید در حال حاضر جبهه گیری زیادی نسبت به این دوستان پکیج فروش که در مورد هر چیزی از راز های موفقیت تا نحوه ساخت اپل آیدی پکیج ارائه می دهند، شده است اما اگر واقعا چیز مفیدی برای ارائه و همچنین زمان زیادی برای صبر و تلاش دارید، انتخاب کسب درآمد اینترنتی از طریق آموزش بسیار هوشمندانه است.

برای اینکه آموزش خود را بفروشید نیازمند چند فاکتور مهم هستید:

  • دانش تخصصی در یک حوزه (مانند سئو، طراحی وب، اینستاگرام، رمز ارز، خوش نویسی و …)
  • جذب مخاطب از طریق تولید محتوای با کیفیت (هم بصری و هم فنی)
  • شروع فعالیت با ارائه دوره ها و وبینار های رایگان
  • استمرار و تولید محتوای مستمر
  • استفاده از تکنیک های متنوع بازاریابی مانند قیف فروش و …
  1. سوشال مدیا مارکتینگ!

سوشال مدیا مارکتینگ

سوشال مدیا یا رسانه های اجتماعی دقیقا همان جایی است که تمامی مخاطبین روزانه چندین ساعت در آن جا هستند. شغل های زیادی با فراگیر شدن رسانه های اجتماعی مانند اینستاگرام، تلگرام و … ایجاد شده اند مانند ادمینی پیج، سناریو نویسی، طراح گرافیک، ویدئوگرافیک، موشن گرافی و … که انتخاب هر یک از این شغل های پردرآمد می تواند آینده شما را رقم بزند!

  1. وبلاگ یا مجله اینترنتی!

ساخت مجله اینترنتی یا بلاگ

انتخاب یک موضوع تخصصی، طراحی سایت و شروع تولید محتوا در یک مجله اینترنتی می تواند پس از مدتی شما را به کسب درآمد اینترنتی برساند. این روز ها اکثریت سایت هایی که در حال توسعه و سئو هستند، تشنه دامنه ای جدید برای سفارش رپورتاژ اند و اگر شما هم سئو بلد باشید و اعتبار دامنه مجله اینترنتی خود را بالا ببرید، احتمالا بتوانید تا روزانه چند میلیون هم پس از چند سال از این طریق کسب کنید!

از طرفی اگر موضوعات جذاب کار کنید و ورودی های چند هزار نفری در روز از سرچ گوگل و دیسکاور بگیرید، شانس بالایی برای کسب درآمد از طریق تبلیغات کلیکی نیز دارید! البته برای کسب این درآمد اینترنتی، نیازمند 2 سال تلاش و هزینه هستید!

  1. تور لیدری!

تور لیدر

زیاد هوس سفر می کنید؟ اهل جمع های تور کویر گردی یا سفر های چند روزه کمپینگ هستید؟ ایده کسب و کار تور لیدری از طریق سایت، کانال تلگرامی، واتساپی، اینستاگرام و … برای شما عالیست! شما می توانید با هماهنگی با یک راننده مجرب، هتل و اقامتگاه، تهیه وسایل گشت و گذار و البته تسلط به مناطق گردشگری ایران، هم سفر کنید و هم پول دربیارید!

  1. کسب درآمد اینترنتی از طریق طراحی گرافیکی

شغل طراح گرافیک

شرکت های طراحی گرافیکی در به در دنبال شخصی حرفه ای و خلاق برای طراحی های خود هستند. اگر زمینه هنری دارید و یا عصر ها در خیابان های ولیعصر قدم می زنید، شاید بتوانید از طریق هنر درآمد اینترنتی هم کسب کنید! رزومه خود را بسازید و طرح های خود را داخل آن بگذارید و به زودی قرار های مصاحبه با شما پشت هم ردیف خواهند شد!

همچنین با ارائه طرح های گرافیکی خود در پیج اینستاگرامی می توانید طراحی های یونیک خود را به دید افراد مختلف در جهان بگذارید. بنده شخصی را می شناسم که از طریق فروش آثار طراحی خود به صورت NFT از طریق اینستاگرام درآمد بالای چند هزار دلار در ماه دارد!

  1. ایده کسب درآمد از طریق رمز ارز ها

ایده کسب درآمد از طریق رمز ارز ها

اگر سرمایه کمی دارید و می خواهید آن را نگه دارید، بهترین ایده کسب و کار در این حوزه خرید چند ارز دیجیتال با قیمت پایین و احتمال رشد بالا در آینده است. اگر خاطر شما باشد قیمت بیت کوین در سال 1401 چیزی در حدود 20 تا 30 هزار دلار بود و اکنون در سال 1403 بیت کونی تقریبا 70 هزار دلار است و این یعنی اگر به هر سهمی بیت کوین هولد کرده بودید، الان ارزش پول شما 3 برابر شده بود!

تنها نکته ای که باید در نظر داشته باشید این است که حتما پیش از قدم گذاشتن در دنیای کریپتوکارنسی و رمزارز ها اطلاعات خود را کامل و به روز کنید وگرنه ممکن است کل سرمایه خود را یک شبه به باد دهید!

  1. ایده گرفتن و دریافت پورسانت!

ایده گرفتن و دریافت پورسانت

اگر دنبال کسب درآمد از طریق کسب و کار اینترنتی هستید، چشم و گوش خود را هوشیار نگه دارید. به عنوان مثال فردی به سرعت و با نوشتن مقاله ای در ویرگول برای بلوبانک و ارائه کد معرفی میلیون ها تومان پورسانت گرفته است! همچنین نوشتن در مورد کسب و کار های تازه کار و جذب مخاطب از این طریق نیز می تواند ایده بسیار خوبی برای کسب درآمد پورسانتی از شرکت های بزرگ است.

  1. کسب و کار بر اساس عضویت

کسب و کار بر اساس عضویت

این ایده کسب و کار اینترنتی که بر اساس دریافت حق عضویت، خدماتی خاصی به مشترکین ارائه دهید هم می تواند بسیار پولساز باشد! خدمات دریافت اشتراک هم می تواند به صورت فیزیکی و هم مجازی باشد. به عنوان مثال اعضای سایت شما با پرداخت مبلغ ماهانه 200 هزار تومان می توانند از اشتراک اسپاتیفای، یوتیوب پریمیوم و چند سرویس دیگر استفاده کنند.

استفاده از تکنیک های دیجیتال برندینگ برای تماس کسب و کار های اینترنتی و بخصوص سایت های دارای حق اشتراک مانند وبسایت فارسی متمم بسیار حیاتی است.

  1. فروش هر چیزی که فکرش را بکنید!

ایده کسب و کار اینترنتی عالی

یکی از بهترین و البته آسان ترین ایده های کسب و کار اینترنتی، فروش هر چیزی است که بتوانید از آن سود کسب کنید! خب کجا بفروشیم؟ شما چند وبسایت را برای فروش محصولات خود می توانید انتخاب کنید:

  • فروش از طریق دیجی کالا
  • فروش از طریق طراحی سایت و اتصال آن به ترب
  • فروش از طریق وبسایت های مارکت پلیس مانند ایمالز، با سلام و …

اگر محصولی با کیفیت و با قیمت مناسب عرضه کنید، مطمئن باشید نون شما در روغن است!

  1. دراپ شیپینگ

دراپ شیپینگ

در سراسر دنیا، افرادی هستند که از طریق خرید یک محصول از یک نقطه جهان و فروش آن به نقطه دیگری از دنیا، درآمد های میلیون دلاری دارند! دراپ شیپینگ پدیده ای هر چند تازه برای ما ایرانیان است اما در حقیقت قدمت چندساله در سراسر جهان دارد. به قول آن تبلیغات معروف، با دراپ شیپینگ شما هم می توانید با این گوشی ساده خود، درآمد دلاری کسب کنید!

احتمالا در مورد این ایده کسب و کار مقاله ای جامع با راهنمایی های مخصوص به خود را بنویسیم.

بهترین ایده کسب و کار اینترنتی چیست؟

بهترین ایده کسب و کار

بهترین ایده کسب و کار اینترنتی، ایده ایست که شما در آن بتوانید خودی نشان دهید. وارد شدن به این کار در حالی که خودتان نمی‌دانید چگونه از پس انجام آن بربیایید؛ نه تنها شما را به سود نمی‌رساند؛ بلکه باعث از دست رفتن سرمایه و هزینه شما خواهد بود. پیشنهاد می‌کنیم قبل از انجام هریک از اینکارها، با یک مشاور دلسوز مشورت کنید. همچنین شما می‌توانید به صورت همزمان چندکار راحت را انجام دهید و یا یکی از موارد فوق الذکر را سخت تر اما با نتیجه دلنشین تر انجام دهید. در هر صورت، باید بدانید که برای کسب بهترین نتیجه، حتما باید صبر داشته باشید و ترسی از شکست های ابتدایی نداشته باشید.

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم تا شما را با بهترین ایده های کسب و کار اینترنتی که با آن ها می‌توانید به سود بالا برسید به شما آموزش دهیم. نکته بسیار مهم این است که موفقیت در هرکدام یک از این کسب و کارهای پیشنهادی، در وهله اول به تلاش، تمرین و ناامید نشدن خودتان بستگی دارد. سپس می‌توانید با یک برنامه ریزی درست و با سرمایه حداقلی و داشتن کمی خلاقیت، به سودهای بسیار بالا دست پیدا کنید.

4.7/5 - (3 امتیاز)

فهرست مطالب

هویت بصری چیست

هویت بصری چیست؟

اگر قدم به دنیای برندینگ بگذاریم، مفهوم هویت بصری و طراحی آن شاید گلوگاه گذر بسیاری از برند های معروف باشد. در این مقاله، ناخنکی به مفاهیم هویت بصری زده ایم، با ما همراه باشید.

ادامه مطلب »
هویت بصری چیست

هویت بصری چیست؟

اگر قدم به دنیای برندینگ بگذاریم، مفهوم هویت بصری و طراحی آن شاید گلوگاه گذر بسیاری از برند های معروف باشد. در این مقاله، ناخنکی به مفاهیم هویت بصری زده ایم، با ما همراه باشید.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *